Continue Reading Për Serenay Sarikaya-n, ëndrrat kthehen në realitet!
Posted in Showbiz

Për Serenay Sarikaya-n, ëndrrat kthehen në realitet!

Continue Reading E vërteta pas divorcit të dy aktorëve të njohur turq
Posted in Showbiz

E vërteta pas divorcit të dy aktorëve të njohur turq

Continue Reading Shifra e majme që fiton Meryem Uzerli për çdo episod!
Posted in Showbiz

Shifra e majme që fiton Meryem Uzerli për çdo episod!

Continue Reading Nuk do e besoni se me kë e krahasojmë Burak Ozcivit tani që zgjati flokët
Posted in Showbiz

Nuk do e besoni se me kë e krahasojmë Burak Ozcivit tani që zgjati flokët

Continue Reading Fahriye Evcen i vendos rregullin më të pazakontë Burak Ozçivit!
Posted in Showbiz

Fahriye Evcen i vendos rregullin më të pazakontë Burak Ozçivit!

Continue Reading Xhelozia e tepërt bëhet shkak të ndarjen e Afra Saracoglu nga i dashuri i saj?
Posted in Showbiz

Xhelozia e tepërt bëhet shkak të ndarjen e Afra Saracoglu nga i dashuri i saj?

Continue Reading Aktori i njohur turk ndahet ndahet nga jeta…
Posted in Showbiz

Aktori i njohur turk ndahet ndahet nga jeta…

Continue Reading Tuba Unsal i bashkohet nismës për pastrimin e mjedisit…
Posted in Showbiz

Tuba Unsal i bashkohet nismës për pastrimin e mjedisit…

Continue Reading BURAK OZCIVIT I KTHEHET PËRSËRI SERIALEVE HISTORIKË, JA CILI ËSHTË ROLI I TIJ I RI
Posted in Showbiz

BURAK OZCIVIT I KTHEHET PËRSËRI SERIALEVE HISTORIKË, JA CILI ËSHTË ROLI I TIJ I RI

Continue Reading Aktorja e njohur e ‘Diamante dhe Dashuri’ e dashuruar me ‘Omerin’, e ndjek hap pas hapi
Posted in Showbiz

Aktorja e njohur e ‘Diamante dhe Dashuri’ e dashuruar me ‘Omerin’, e ndjek hap pas hapi

Continue Reading Aktorja e “Nusja nga Stambolli” Neslihan Yeldan, e urren kur e thërrasin me këtë emër!
Posted in Showbiz

Aktorja e “Nusja nga Stambolli” Neslihan Yeldan, e urren kur e thërrasin me këtë emër!

Continue Reading Almeda ka një marrëdhënie të adhurueshme edhe me kunatën…
Posted in Showbiz

Almeda ka një marrëdhënie të adhurueshme edhe me kunatën…

Continue Reading Kapen mat aktorja e njohur turke dhe regjisori 45 vjeçar
Posted in Showbiz

Kapen mat aktorja e njohur turke dhe regjisori 45 vjeçar

Continue Reading Me këtë veprim, do ta doni akoma më shumë Almeda Abazin!
Posted in Showbiz

Me këtë veprim, do ta doni akoma më shumë Almeda Abazin!

Continue Reading Kadir Dogulu dhe Neslihan Atagul ndërmarrin një investim të madh
Posted in Showbiz

Kadir Dogulu dhe Neslihan Atagul ndërmarrin një investim të madh