Nuk do e besoni se me kë e krahasojmë Burak Ozcivit tani që zgjati flokët

Burak Ozcivit është në ndryshim të pamjes së tij për shkak të një roli. Kështu, aktori ka lënë mustaqe dhe ka zgjatur flokët. Në foton e fundit të aktorit, fansat kanë komentuar duke e krahasuar me Kartal Tibet në rolin e tij si Tarkan në 1970.
A ju duket edhe ju kështu?
Aktori i “Dashuri e pafund” vjen së shpejti me një serial historik në rolin e Osman Bey.

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *