BURAK OZCIVIT I KTHEHET PËRSËRI SERIALEVE HISTORIKË, JA CILI ËSHTË ROLI I TIJ I RI

Burak Ozcivit do të kthehet në ekran me një serial histrorik. Ai do të interpretojë si Osman Bey, djali i Ertugrul. Gjithçka po bëhet gati për një produksion gjigand. Ky serial do të xhirohet në Stamboll dhe Anatolia. Rëndësi të veçantë do të kenë kostumet për të cilat është ngritur një skuadër shumë e madhe. Burak Ozcivit ka luajtuar një sërë rolesh dhe njihet kryesisht për publikun shqiptar si Kemal nga “Dashuri e pafund”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*