Continue Reading Xhenet – Epizodi 26 – 09.11.2018 – Klan
Posted in Xhenet

Xhenet – Epizodi 26 – 09.11.2018 – Klan

Continue Reading Xhenet – Epizodi 25 – 08.11.2018 – Klan
Posted in Xhenet

Xhenet – Epizodi 25 – 08.11.2018 – Klan

Continue Reading Nje histori nga Bodrumi – Epizodi 68 – 17.11.2018
Posted in Nje histori nga Bodrumi

Nje histori nga Bodrumi – Epizodi 68 – 17.11.2018

Continue Reading Nje histori nga Bodrumi – Epizodi 67 – 17.11.2018
Posted in Nje histori nga Bodrumi

Nje histori nga Bodrumi – Epizodi 67 – 17.11.2018

Continue Reading Zonja Fazilet dhe te Bijat – epizodi 152 – 15.11.2018
Posted in Zonja Fazilet dhe te Bijat

Zonja Fazilet dhe te Bijat – epizodi 152 – 15.11.2018

Continue Reading Vajza Ime – Kizim – Epizodi 20
Posted in Vajza Ime - Kizim

Vajza Ime – Kizim – Epizodi 20

Continue Reading Dyshja e Mrekullueshme – Epizodi 9
Posted in Dyshja e Mrekullueshme

Dyshja e Mrekullueshme – Epizodi 9

Continue Reading Vetem nje shprese – Epizodi 23
Posted in Vetem nje shprese

Vetem nje shprese – Epizodi 23

Continue Reading Nusja nga Stambolli – Epizodi 180 – 16.11.2018
Posted in Nusja nga Stambolli

Nusja nga Stambolli – Epizodi 180 – 16.11.2018

Continue Reading Nusja nga Stambolli – Epizodi 179 – 16.11.2018
Posted in Nusja nga Stambolli

Nusja nga Stambolli – Epizodi 179 – 16.11.2018

Continue Reading Vajzat e Diellit – Epizodi 42 – 15.11.2018
Posted in Vajzat e Diellit

Vajzat e Diellit – Epizodi 42 – 15.11.2018

Continue Reading Vajzat e Diellit – Epizodi 41 – 14.11.2018
Posted in Vajzat e Diellit

Vajzat e Diellit – Epizodi 41 – 14.11.2018

Continue Reading Pavaresisht Dashurise – Epizodi 78 – 19.11.2018
Posted in Pavaresisht Dashurise

Pavaresisht Dashurise – Epizodi 78 – 19.11.2018

Continue Reading Pavaresisht Dashurise – Epizodi 77 – 16.11.2018
Posted in Pavaresisht Dashurise

Pavaresisht Dashurise – Epizodi 77 – 16.11.2018

Continue Reading Pavaresisht Dashurise – Epizodi 76 – 15.11.2018
Posted in Pavaresisht Dashurise

Pavaresisht Dashurise – Epizodi 76 – 15.11.2018