Continue Reading Em’ri im esh’te Engj’ull – Episodi 139 – Sez. 2 – 04.12.2020
Posted in Em'ri im esh'te Engj'ull

Em’ri im esh’te Engj’ull – Episodi 139 – Sez. 2 – 04.12.2020

Continue Reading Em’ri im esh’te Engj’ull – Episodi 138 – Sez. 2 – 03.12.2020
Posted in Em'ri im esh'te Engj'ull

Em’ri im esh’te Engj’ull – Episodi 138 – Sez. 2 – 03.12.2020

Continue Reading Em’ri im esh’te Engj’ull – Episodi 137 – Sez. 2 – 02.12.2020
Posted in Em'ri im esh'te Engj'ull

Em’ri im esh’te Engj’ull – Episodi 137 – Sez. 2 – 02.12.2020

Continue Reading Lu’le te ve’tmuara – Ep. 281 – 04.12.2020
Posted in L’ule te ve’tmua’ra

Lu’le te ve’tmuara – Ep. 281 – 04.12.2020

Continue Reading Lu’le te ve’tmuara – Ep. 280 – 03.12.2020
Posted in L’ule te ve’tmua’ra

Lu’le te ve’tmuara – Ep. 280 – 03.12.2020

Continue Reading Gr’ua (KA’D’IN) – Episodi 47 – 04.12.2020
Posted in Grua

Gr’ua (KA’D’IN) – Episodi 47 – 04.12.2020

Continue Reading Gri’ndja ne mes te Mahirit dhe Galibit!
Posted in Uncategorized

Gri’ndja ne mes te Mahirit dhe Galibit!

Continue Reading Gr’ua (KA’D’IN) – Episodi 46 – 03.12.2020
Posted in Grua

Gr’ua (KA’D’IN) – Episodi 46 – 03.12.2020

Continue Reading Mo’trat – Episodi 44 – 03.12.2020
Posted in Motrat

Mo’trat – Episodi 44 – 03.12.2020

Continue Reading Lu’le te ve’tmuara – Ep. 279 – 02.12.2020
Posted in L’ule te ve’tmua’ra

Lu’le te ve’tmuara – Ep. 279 – 02.12.2020

Continue Reading Ana ime e ma’jtë (S’ol Ya’nim) – Epis. 5
Posted in ana ime e majte

Ana ime e ma’jtë (S’ol Ya’nim) – Epis. 5

Continue Reading St’ambo’lli i Pa’meshir’shem – Epis. 2 – ALS – 04.12
Posted in Stambolli i Pameshirshem

St’ambo’lli i Pa’meshir’shem – Epis. 2 – ALS – 04.12

Continue Reading Lu’fta e Tren’dafila’ve – Epis. 11 – 03.12.2020
Posted in Lufta e Trendafilave

Lu’fta e Tren’dafila’ve – Epis. 11 – 03.12.2020

Continue Reading Më Fal – Episodi 1911 – 04.12.2020
Posted in Beni Affet - ME FAL

Më Fal – Episodi 1911 – 04.12.2020

Continue Reading Ma’ria dhe Mu’sta’fa epizodi 2
Posted in Maria dhe Mustafa

Ma’ria dhe Mu’sta’fa epizodi 2