Continue Reading Gri’ndja ne mes te Mahirit dhe Galibit!
Posted in Uncategorized

Gri’ndja ne mes te Mahirit dhe Galibit!

Continue Reading Os’ma’ni – epizodi 90
Posted in Uncategorized

Os’ma’ni – epizodi 90

Continue Reading PROMO Rr’efi’m nga B’odr’umi – Episodi 97 – 20.10.2020
Posted in Uncategorized

PROMO Rr’efi’m nga B’odr’umi – Episodi 97 – 20.10.2020

Continue Reading Rr’efi’m nga B’odr’umi – Pamje nga Episodi 17 – 30.06.2020
Posted in Uncategorized

Rr’efi’m nga B’odr’umi – Pamje nga Episodi 17 – 30.06.2020

Continue Reading Rr’efi’m nga B’odr’umi – Episodi 16 – 29.06.2020
Posted in Uncategorized

Rr’efi’m nga B’odr’umi – Episodi 16 – 29.06.2020

Continue Reading L’ule te ve’tmua’ra – Episodi 119 – 29.05.2020
Posted in Uncategorized

L’ule te ve’tmua’ra – Episodi 119 – 29.05.2020

Continue Reading Stam’boll’i i pames’hirsh’em – Episodi 70 – 27.05.2020
Posted in Uncategorized

Stam’boll’i i pames’hirsh’em – Episodi 70 – 27.05.2020