Permbledhje – Pl’age Zemre – (Kalp Ya’rasi) – Episodi 9

Nata e Feritit dhe Ayşe, e cila filloi me një zënkë, përfundoi me puthjen e tyre, dhe Hande e shikoi këtë moment nga larg.
Duke kuptuar se kjo martesë, për të cilën ajo mendonte se ishte një lojë deri më tani, është kthyer në dashuri, Hande çmendet. Yaman filloi një rrugë me Betül për të mbyllur fletoren Hande.

Adnan, nga ana tjetër, e kuptoi se dikush po përpiqej të vriste djalin e tij pasi mësoi se Fırtına ishte injektuar me drogë. Vetëm një emër i vjen në mendje Adnanit: Yaman … I ngujuar mes dy djemve të tij, Adnani duhet të marrë një vendim. Leman kupton se Sinani është ende në kontakt me Ebru dhe kupton se ekziston një marrëdhënie emocionale mes tyre dhe duhet të ndërmarrë veprime.Ayşe dhe Ferit janë në emocionet e lidhjes së tyre të re të dashurisë. Ndërsa të dy nuk mund të durojnë të jenë të ndarë nga njëri -tjetri as për një moment, Hande has në një surprizë të papritur, ndërsa përgatitet të luajë atin e saj të fundit duke rrezikuar gjithçka.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*