Pse Ebru Shahin fshiu rrjetet sociale ?!

 

Aktorja Ebru Sahin fshiu llogaritë e saj në rrjetet sociale.
Ky është një lajm që u transmetua nga një numër i madh i mediave në Turqi. Lajme që janë të sakta, të verifikuara. Ebru mbylli llogaritë e saj në Instagram dhe Twitter. Arsyeja për këtë janë komentet joadekuate dhe të shëmtuara të shoqëruesve të saj. Cfare eshte? Për shkak të një numri të madh të mesazheve të shëmtuara në lidhje me të dashurin e saj, Cedi Osman, Sahin mori vendimin për të (përkohësisht) anuluar llogaritë. Ajo thjesht nuk dëshironte më të dëgjonte (lexonte) mbishkrime dhe mesazhe të shëmtuara në lidhje me Cedi. Fansat thjesht “nuk e pranuan” që ajo ishte në një lidhje me Osmanin, megjithëse është e qartë se ishte ekskluzivisht vendimi i aktores.

Nëse dhe kur Ebru Sahin do t’i kthejë profilet e tij mbetet për tu parë..

 

By: TV Exposed

Author: Admin1 Admin1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *