Çfarë tregoi Demet Ozdemir për projektin e saj të ri?!

Aktorja Demet Ozdemir dha një intervistë të re për mediat turke.
Ndër të tjera, ajo foli edhe për projektin e ri në të cilin do të shfaqet. Aktorja konfirmoi se do të luajë në një film gjatë verës. Bëhet fjalë për mënyrën sesi Demet thotë komedinë romantike. I gjithë projekti do të bëhet për njërën nga platformat dixhitale. Gazetarët insistuan të zbulonin më shumë, por Ozdemir tha se gjithçka do të dihej shumë shpejt dhe kërkoi durim.

Kishte edhe një pyetje nga jeta private. Një nga përfaqësuesit e medias e pyeti Demet Ozdemir nëse ishte e vërtetë që ajo dhe i dashuri i saj Oguhan Koc do të jetonin nën të njëjtën çati. Aktorja tha jo shkurt dhe qartë, se informacioni nuk është i saktë.

 

By: TV Exposed

Author: Admin1 Admin1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *