Berguzar Korel – Dua një fëmijë të tretë!

 

Aktorja Berguzar Korel u pa dje duke lënë klinikën estetike në zonën Etiler.
Me atë rast, ajo dha një intervistë të shkurtër. Corel tha se djali i saj më i vogël Han është një fëmijë shumë aktiv dhe jo i dëgjueshëm. Han dhe vëllai i tij i madh Ali janë shumë të ndryshëm, tha aktorja. Por ai është më i qetë ndërsa Han është një “rrezik”. Kur u pyet nga gazetarët nëse do të dëshironte të bëhej nënë për herë të tretë, Berguzar u përgjigj në mënyrë pozitive.

Ajo nuk po planifikon një shtatzëni për momentin, por është një gëzim i veçantë dhe kënaqësi e madhe për të. Ajo do të donte të bëhej nënë për herë të tretë. Aktorja ka konfirmuar se ka filluar përgatitjet për një seri të re të platformës dixhitale Exxen.

 

By: TV Exposed

Author: Admin1 Admin1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *