Hande Ercel fitoi gjyqin!

 

Aktorja Hande Ercel fitoi në gjyq kundër një blogeri.
Një bloger me emrin Alp Kilinc e krahasoi fytyrën e Handes me një tortë të sheshtë. Gjykata vendosi në favor të aktores dhe Alp do të duhet të paguajë shumën prej 2,180 lira turke. Gjyqi për kompensimin moral është ende në pritje dhe do të zhvillohet në 25 Shkurt. Ju kujtojmë se avokati i aktores gjithashtu kërkoi që të mbyllen llogaritë në Instagram të Alpa Kilinac dhe Burak. Gjykata madje refuzoi të konsideronte mbylljen e rrjeteve sociale, por gjyqi vazhdoi në çështjen e Alpa Kilinac.

Në rastin e Burak Altindag dhe Handa Ercel, gjykata vlerësoi se nuk kishte arsye për procedime të mëtejshme.

 

By: TV Exposed

Author: Admin1 Admin1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *