Dënim për serialin Sen Cal Kapimi për “skena erotike”!

 

Një censurues i shtetit turk ka vendosur një dënim administrativ për serinë Sen Cal Kapimi.
Arsyeja e këtij dënimi është shfaqja e “përmbajtjes erotike”. Ata e panë skenën e serialit Sen Cal Kapimi në të cilën Serkan dhe Eda laheshin në xhakuzi si të diskutueshme. Në shpjegimin e këtij dënimi thuhet se skena të tilla paraqesin shkelje të vlerave morale të familjes turke. Ju mund të shihni foton nga ajo skenë mbi titull.

Ky nuk është fundi i ndëshkimeve kur bëhet fjalë për serialet turke. Për shkak të skenave të dhunës ndaj grave, seriali Baraj u ndëshkua. Skenat Kirmizi Oda, Sefirin Kizi dhe Cukur u dënuan përgjithësisht për skenat e dhunës. Përshtypja është se RTUK po e bën punën e saj me përkushtim dhe nuk ka asnjë skenë që ata të mund të humbasin.

 

By: TV Exposed

 

 

Author: Admin1 Admin1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *