A do përfundojë seriali Sol Yanim?!

 

Seriali turk Sol Yanim ka pasur një problem me vlerësime të ulëta kohët e fundit.
Sidoqoftë, seriali arriti të vazhdojë dhe mbijetojë për një periudhë të caktuar kohe. Jo më, është koha për fundin e këtij seriali turk. Sol Yanim do të ketë finalen e tij në episodin e 13-të. Kishte pritje të mëdha nga vetë seriali. Pritjet, të cilat për mendimin e audiencës, përkatësisht për sa i përket shikueshmërisë, nuk janë përmbushur. Ozge Yagiz dhe Tolga Mendi luanin në këtë projekt. Përveç tyre, në serial luajtën Seda Akman, Ecem Atalay, Murat Balci, Deniz Barut, Cemre Baysel dhe të tjerë.

 

By: TV Exposed

Author: Admin1 Admin1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *