Ende pa lindur fëmija Buraku shpenzon shuma marramendëse për të!

Kemi shkruajtur shpesh rreth ndryshimit që ka sjellë kjo shtatzëni në jetën e çiftit, duke filluar që nga rregullat strikte të Fahriye e deri tek debatet se ku duhej të lindte fëmija. Por, për një gjë janë të dy dakord.
Përsa i përket shpenzimeve, ata nuk do kursehen aspak që fëmija i tyre të ketë çdo gjë të nevojshme. Burak dëshiron që bebi të ketë një të ardhme të sigurtë dhe që pa lindur ende, ai ka hapur një llogari bankare për të. Mësohet se aktori ka vënë në llogarinë e tij plot 1 milion paund. Pra, edhe pse bebi nuk ka lindur akoma, që tani ai është zyrtarisht milioner.
Burak dhe Fahriye pritet të bëhen prindër për herë të parë së shpejti.

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *