Burak Ozcivit ia ndalon vozitjen gruas së tij!

Që nga lajmi për shtatëzaninë e saj Burak Ozcivit po tregon kujdesje maksimale për bashkëshorten e tij Fahriye Evcen, një gjë që e kishte bërë edhe deri më tani. Ditë më parë aktori ka shitur makinën luksoze dhe shumë të shpejtë të bashkëshortes së tij dhe në vend të asaj veture ai ka blerë një tjetër për të cilën ka punësuar edhe një shofer. Shtypi turk shkruan se e gjitha kjo është bërë për siguri më të lartë të aktores dhe fëmijës që pritet të lind. Sic e kuptuam tanimë bashkëshortja e tij nuk do ti jep më vet makinës por shoferi i saj është aty për çdo nevojë që do të ketë aktorja. Një veprim shumë i mirë nga ana e aktorit, gjë që do e kishim bërë gjithësecili po ti kishim kushtet e tij! Si thoni?

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *