Për Serenay Sarikaya-n, ëndrrat kthehen në realitet!

Aktorja e njohur sapo ka realizuar atë çka ajo ka konsideruar prej kohësh si ëndrrën e saj më të madhe. Ajo, do të jetë pjesë e një musical. Shpesh herë, Serenay, është shprehur se do të ishte shumë e lumtur, nëse do të arrinte të luante në një musical. Kështu që momentalisht, ajo ka ndërprerë xhirimet filmit ku po luante dhe i ka shtyrë ato për një periudhë të mëvonshme, pasi tashmë duhet të fokusohet tek projekti i ëndrrave të saj.Serenay ka filluar të marrë leksione përsa i përket skenës së teatrit, të aktruarit/kënduarit dhe kërcyerit, për të qenë totalisht e përgatitur për rolin e saj tek musical ku është përzgjedhur.

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *