E vërteta pas divorcit të dy aktorëve të njohur turq

Halit Ergenc dhe Berguzar Korel u përfolën në mediat turke për një divorc të mundshëm. Sipas shtypit, mosmarrëveshjet mes çiftit ishin të vazhdueshme, aq sa kishin çuar në këtë vendim. Megjithatë, në një intervistë të tij, aktori i njohur i ka mohuar këto zëra. “Janë thashetheme të shëmtuara. Ne kemi një fëmijë dhe keto që thoni na kanë mërzitur shumë” – ka thënë aktori. Ai gjithashtu ka theksuar se këto lajme krejtësisht të pabaza. Çifti i njohur theu heshjen dhe tregoi se janë mëse të lumtur së bashku.

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *