“Dila” publikon një foto me familjen e sa!

Aktorja truke, Hatice Şendil Sağyaşar u bë e njohur tek ne me rolin e saj kryesor në serialin, Dila.

Që nga koha e transmetimit të kësaj telenovele, ka kaluar një periudhë e gjatë dhe natyrisht që edhe aktorët kanë ndryshuar shumë.

Dila, është martuar dhe ka marrë epitetin e të qenurit nënë. Ajo na ka prezantuar me familjen e saj të lumtur.

Sa i bukur duket ky portret familjar.

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *